Δευτέρα, 16 Ιουλ 2018
htex

DAIKIN EKHBRD014ADY1/ERSQ014AY1 14kW τριφασική

(Αξιολόγηση Δεν αξιολογήθηκε ακόμη)
Κατασκευαστής: DAIKIN

Τιμή:
6.613,33 €
(
ΦΠΑ:1.280,00 €
)
Προϊόν σε απόθεμα (1)
PDFΕκτύπωση
Συνήθης χρόνος παράδοσης
3-5d.png
  • Περιγραφή
  • Γνώμες πελατών

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

 

Το  σύστημα split υψηλών θερμοκρασιών της Daikin είναι ο εύκολος τρόπος για να αντικαταστήσετε το λέβητα που έχετε με ένα πολύ πιο αποδοτικό ενεργειακά σύστημα θέρμανσης ανανεώσιμης ενέργειας.

 

Το σύστημα Daikin Altherma split υψηλών θερμοκρασιών εξασφαλίζει παροχή νερού μέχρι και 80 °C, χωρίς πρόσθετο ηλεκτρικό θερμοσίφωνα. Είναι συνεπώς ιδανικό για χρήση με κοινά καλοριφέρ, χωρίς να χρειάζεται να αλλάξετε τις σωληνώσεις.

 

To σύστημα αυτό αποτελείται από μια εσωτερική και μια εξωτερική μονάδα. Το Daikin Altherma χρησιμοποιεί μία φυσική πηγή ενέργειας. Η εξωτερική μονάδα απάγει θερμότητα από τον εξωτερικό αέρα και ανεβάζει τη θερμοκρασία του ψυκτικού μέσου σε επαρκή επίπεδα προκειμένου να παρέχει θερμότητα. Πιο συγκεκριμένα, καταναλώνει 1kW ηλεκτρικής ενέργειας για κάθε 3kW ως 5kW θερμότητας που παρέχει στο σπίτι σας. Έτσι, το 66% ως 80% της θερμότητας που παράγεται από το σύστημα α/θ είναι δωρεάν καθώς βρίσκεται ελεύθερο στον αέρα. Αυτή η θερμότητα στη συνέχεια μεταφέρεται στην εσωτερική μονάδα διαμέσω των σωλήνων ψυκτικού μέσου (συνεπώς, ένα ακόμα πλεονέκτημα είναι ότι δεν παγώνουν ποτέ οι σωλήνες). Η εσωτερική μονάδα θερμαίνει το νερό το οποίο κυκλοφορεί στα σώματα υψηλών θερμοκρασιών και μπορεί να συνδυαστεί  με δοχείο ζεστού νερού χρήσης.


Χάρη στη μοναδική τεχνολογία cascade (δύο inverter συμπιεστές και δύο ψυκτικά κυκλώματα) η οποία μπορεί να ανεβάσει τη θερμοκρασία του νερού μέχρι τους 80°C, δεν απαιτείται ηλεκτρική αντίσταση προκειμένου να έχετε τις επιθυμητές συνθήκες θέρμανσης Το σύστημα inverter διατηρεί συνεχώς την επιθυμητή θερμοκρασία χώρου, κάτι που έχει σαν αποτέλεσμα τη μείωση της κατανάλωσης ενέργειας κατά 30% σε σύγκριση με ένα κλασικό σύστημα on/off.

 

Εσωτερική Μονάδα: EKHBRD014ADΥ1 τριφασική

Διαστάσεις (Υψος x Πλάτος x Βάθος): 705×600×695mm
Θερμοκρασία Νερού Προσαγωγής: 25-80C
Βάρος: 147.25Kg

 

Εξωτερική Μονάδα: ERSQ014AΥ1 τριφασική

Διαστάσεις (Υψος x Πλάτος x Βάθος): 1.345×900×320mm
Ονομαστική ισχύς: 14 KW

COP: 3,00 για Θερμοκρασία νερού είσοδος/έξοδος: 55/65οC. Εξωτερική θερμοκρασία DB / WB: 7 / 6 οC

Βάρος: 120Kg

 

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια για το προϊόν.

cc-eurobank

call-us-free

no-credit-card

ask-for-it

 x 
Το καλάθι σας είναι άδειο.
Εγγραφή Χρήστη