Δευτέρα, 19 Νοε 2018

Συμβουλές για σωστή επιλογή κλιματιστικού

1. Επιλογή κλιματιστικής μονάδας τεχνολογίας inverter

Ένα κλιματιστικό τεχνολογίας inverter ρυθμίζει την ισχύ που αποδίδει ανάλογα με τις απαιτήσεις του χώρου μας μεταβάλλοντας τη συχνότητα περιστροφής του συμπιεστή και κατά συνέπεια την απόδοσή του, καταναλώνοντας ακριβώς όση ενέργεια χρειάζεται. Για αυτό το λόγο ένα κλιματιστικό inverter μπορεί να μειώσει την κατανάλωση ενέργειας έως και 30% σε σχέση με ένα αντίστοιχο συμβατικό μοντέλο.

2. Επιλογή κατάλληλης κλιματιστικής μονάδας.

Έπειτα από συνεννόηση μαζί μας ένας εξειδικευμένος υπάλληλος της εταιρίας μας έρχεται στον χώρο σας για να σας προτείνει την βέλτιστη λύση για τον χώρο σας.

3. Μελέτη ενεργειακών συντελεστών

Οι ενεργειακοί συντελεστές EER για ψύξη και COP για θέρμανση μας δείχνουν τον βαθμό απόδοσης της κλιματιστικής μονάδας δηλαδή πόση ηλεκτρική ενέργεια καταναλώνει μια μονάδα συναρτήσει με το τι αποδίδει. Έτσι συγκρίνοντας τους συντελεστές των κλιματιστικών μονάδων μπορούμε να δούμε με ποια θα κάνουμε μεγαλύτερη οικονομία στην κατανάλωση ρεύματος.

4. Χαμηλή στάθμη θορύβου

Κάθε κλιματιστική μονάδα αναγράφει την στάθμη θορύβου της. Επιλέγουμε κλιματιστικές μονάδες οι οποίες είναι πιο αθόρυβες έτσι ώστε να μην ενοχλούμαστε κατά την διάρκεια λειτουργίας της και ειδικά τις νυχτερινές ώρες

5. Θερμοκρασιακά όρια λειτουργίας εξωτερικής μονάδας

Τα υψηλά όρια λειτουργίας εξασφαλίζουν την απρόσκοπτη λειτουργία της μονάδας σας όποια στιγμή και εάν επιλέξετε να την λειτουργήσετε και κάτω από οποιεσδήποτε κλιματολογικές συνθήκες.

cc-eurobank

call-us-free

no-credit-card

ask-for-it

Copyright © 2012 megatexniki.gr | Powered by iWeb
 x 
Το καλάθι σας είναι άδειο.
Εγγραφή Χρήστη