Σάββατο, 02 Δεκ 2023

Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό:

Στείλτε μας την απόδειξη κατάθεσης με fax ή email για την συντομότερη εξυπηρέτηση σας.

 

  • Eurobank : 0026.0103.48.0200750228
  • Αγροτική Τράπεζα (ΑΤΕ Bank) : 005 01 023590 13

 

Για επιβεβαίωση το όνομα δικαιούχου στους αναγραφόμενους τραπεζικούς λογαριασμούς είναι: ΚΑΡΤΣΑΚΑΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ


Με τηλεφωνική χρέωση της πιστωτικής σας κάρτας

Μετά την καταχώρηση της παραγγελίας θα επικοινωνήσουμε μαζί σας, για να μας κοινοποιήσετε τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας. Θα πρέπει για την ολοκλήρωση της συναλλαγής σας να αποστείλετε με fax ή email την φωτοτυπία της ταυτότητα σας και της πιστωτικής σας κάρτας. Εμείς σε συνεργασία με την αρμόδια τράπεζα και με απόλυτη ασφάλεια πραγματοποιούμε τη συναλλαγή για λογαριασμό σας.

 

Με χρέωση της πιστωτικής σας κάρτας.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα της MEGAΤΕΧΝΙΚΗ δέχεται τις περισσότερες πιστωτικές ή χρεωστικές κάρτες. Οι συναλλαγές σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα προστατεύονται από ανώτατα συστήματα online ασφαλείας (SSL) τα οποία εγγυώνται ένα ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών.

Για τις αγορές με την πιστωτική σας κάρτα ακολουθήσετε τις οδηγίες που υπάρχουν στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Θα σας ζητηθεί να συμπληρώστε τη φόρμα παραγγελίας και τον αριθμό και την ημερομηνία λήξης της πιστωτικής σας κάρτας. Στην περίπτωση που επιλέξετε να πληρώσετε με πιστωτική κάρτα θα πρέπει να είστε παρών κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας έχοντας μαζί σας την πιστωτική σας κάρτα και την ταυτότητά σας. Σε αυτή την περίπτωση (δηλ. πληρωμή μέσω πιστωτικής κάρτας) δεν επιτρέπεται η παραλαβή της παραγγελίας από τρίτο πρόσωπο.

Αν επιλέξετε εξόφληση με άτοκες ή έντοκες δόσεις θα πρέπει να έχετε υπόψη σας ότι οι παρακάτω πιστωτικές κάρτες δεν εξυπηρετούνται:

 

  • American Express
  • Diners
  • Εθνική Τράπεζα

 

Η εταιρεία μας δεν αποθηκεύει ή καταχωρεί στο σύστημά της αριθμούς πιστωτικών καρτών ή οποιοδήποτε άλλο ευαίσθητο στοιχείο της κάρτα σας.

 

Πληρωμή με την παραλαβή της παραγγελίας στο χώρο σας (αντικαταβολή):

Πληρώστε στον μεταφορέα ή στον υπάλληλο της εταιρίας μας, με την παράδοση της παραγγελίας σας στο χώρο σας. Ισχύει για παραδόσεις εντός Αττικής και είναι ΔΩΡΕΑΝ.

Για παραδόσεις εκτός Αττικής παρακαλώ επικοινωνήστε με το κεντρικό μας κατάστημα στο +30 210 77 80 555.

 

Παραλαβή και πληρωμή της παραγγελίας σας από το κατάστημά μας:

Κάντε την παραγγελία σας από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα και παραλάβετε τα προϊόντα σας την επόμενη μέρα από το κατάστημά μας.

 

Σημειώστε ότι ...

Σας δίνεται η δυνατότητα να διαλέξετε αν η πληρωμή σας θα γίνει με απόδειξη λιανικής πώλησης ή με τιμολόγιο. Τιμολόγιο εκδίδεται σε εταιρίες και ελεύθερους επαγγελματίες εφόσον συμπληρώσουν κατά την παραγγελία τους τα εξής στοιχεία: Επωνυμία εταιρίας, Α.Φ.Μ., Δ.Ο.Υ. και επάγγελμα για τους ελεύθερους επαγγελματίες.

cc-eurobank

call-us-free

no-credit-card

ask-for-it

Copyright © 2012 megatexniki.gr | Powered by iWeb
 x 
Το καλάθι σας είναι άδειο.
Εγγραφή Χρήστη