Σάββατο, 02 Δεκ 2023

Η χρήση και η περιήγηση σας στην ιστοσελίδα www.megatexniki.gr συνεπάγεται την ρητή και ανεπιφύλακτη συγκατάθεση και συναίνεση σας με αυτούς.

 

Όροι και προϋποθέσεις χρήσης

Η εταιρεία με την επωνυμία ΚΑΡΤΣΑΚΑΛΗΣ ΘΕΟΔΩΣΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ (ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΟΣ ΤΙΤΛΟΣ MEGATEXNIKH) σας ενημερώνει ότι, για την καλύτερη και πληρέστερη εξυπηρέτηση σας δημιούργησε το ηλεκτρονικό κατάστημα megatexniki.gr.

Πρωταρχικό μέλημα της εταιρείας είναι η παράθεση των όρων που διέπουν τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις του megatexniki.gr προς όλους εσάς που θα επισκεφθείτε τις ιστοσελίδες του και που σκοπό έχει την ενημέρωσή σας για τα δικά σας δικαιώματα και υποχρεώσεις και την καλύτερη εξυπηρέτησή σας στην αναζήτηση και απόκτηση των προϊόντων που επιθυμείτε να αγοράσετε από το κατάστημά της.

 

Παρεχόμενες πληροφορίες & Προϊόντα

Το megatexniki.gr δεσμεύεται ως προς την ποιότητα, την πληρότητα και την εγκυρότητα των πληροφοριών που διατίθενται στην ιστοσελίδα της, με την επιφύλαξη τυχόν τεχνικών ή τυπογραφικών λαθών, που δεν μπορούν να προβλεφθούν ή έχουν προκύψει ακούσια. Στις φωτογραφίες των προϊόντων μπορεί να υπάρξουν διαφορές στο χρώμα ή/και το σχέδιο για τις οποίες ο πελάτης θα ενημερώνεται με σχετικό λεκτικό στην σελίδα πληροφοριών του προϊόντος.

 

Περιορισμός ευθύνης

Το megatexniki.gr δεν ευθύνεται έναντι των πελατών της για ζημιές που τυχόν προκύψουν από την εκτέλεση ή μη της παραγγελίας τους. Δεν εγγυάται τον χρόνο παράδοσης των εμπορευμάτων σε περιπτώσεις ανωτέρας βίας.

Το megatexniki.gr κάνει κάθε δυνατή προσπάθεια να παρέχει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας αλλά παρόλα αυτά δεν ευθύνεται για τυχόν λάθη σε τιμές και χαρακτηριστικά προϊόντων και δεν μπορεί να εξασφαλίσει, ότι δεν θα υπάρξουν διακοπές λειτουργίας της ιστοσελίδας.

Το megatexniki.gr δεν φέρει ευθύνη για τυχόν απαιτήσεις νομικής ή αστικής ή/και ποινικής φύσεως ούτε για τυχόν ζημία από επισκέπτες του δικτυακού τόπου ή τρίτους από αιτία που έχει σχέση με τη λειτουργία ή μη ή/και τη χρήση του δικτυακού τόπου ή/και σε αδυναμία παροχής υπηρεσιών ή/και πληροφοριών που διατίθενται από αυτόν ή/και από τυχόν μη επιτρεπόμενες παρεμβάσεις τρίτων σε προϊόντα ή/και υπηρεσίες ή/και πληροφορίες που διατίθενται μέσω αυτού.

 

Ευθύνη Χρήστη

Οι χρήστες της ιστοσελίδας www.megatexniki.gr αποδέχονται ότι δεν θα χρησιμοποιούν το ηλεκτρονικό κατάστημα megatexniki.gr για αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με e-mail ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε περιεχομένου είναι παράνομο, βλαβερό, απειλητικό, προσβλητικό, ενοχλητικό, συκοφαντικό, δυσφημιστικό, χυδαίο, άσεμνο, αποτελεί παραβίαση του απορρήτου κάποιου άλλου, δείχνει εμπάθεια, ή εκφράζει φυλετικές, εθνικές ή άλλες διακρίσεις, δύναται να προκαλέσει βλάβες σε ανήλικους με οποιονδήποτε τρόπο, δεν δικαιούται να μεταδοθεί σύμφωνα με την νομοθεσία ή τις συμβατικές ή διαχειριστικές σχέσεις, παραβιάζει οποιαδήποτε ευρεσιτεχνία, εμπορικό σήμα, εμπορικό μυστικό, πνευματικά δικαιώματα ή άλλα ιδιοκτησιακά δικαιώματα τρίτων, περιέχει ιούς λογισμικού ή οποιουσδήποτε άλλους κώδικες, αρχεία ή προγράμματα, που έχουν σχεδιαστεί με σκοπό την διακοπή, την πρόκληση βλάβης, την καταστροφή ή τον εξοπλισμό της λειτουργίας οποιουδήποτε λογισμικού ή υλικού υπολογιστών, ηθελημένα ή αθέλητα παραβαίνει την ισχύουσα ελληνική και κοινοτική νομοθεσία και των διατάξεων αυτής, δύναται να παρενοχλήσει τρίτους με οποιοδήποτε τρόπο και οποιοδήποτε περιεχόμενο χρησιμοποιείται για συλλογή ή αποθήκευση προσωπικών δεδομένων σχετικά με άλλους χρήστες.

 

Προσωπικά Δεδομένα

Απαραίτητη προϋπόθεση για την έναρξη της μεταξύ μας συνδιαλλαγής είναι η γνωστοποίηση από πλευράς σας κάποιων προσωπικών σας στοιχείων. Όταν κάνετε μια παραγγελία, θα σας ζητήσουμε το πλήρες ονοματεπώνυμό σας, τη διεύθυνση στην οποία θα αποσταλούν τα πωλούμενα προϊόντα, τον αριθμό του σταθερού σας τηλεφώνου (ή όποιο άλλο τηλέφωνο θέλετε το οποίο θα χρησιμοποιηθεί για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας), την ηλεκτρονική σας διεύθυνση (e-mail address) κ.λ.π. και στην περίπτωση που επιλέξετε οι πληρωμές σας να γίνονται μέσω πιστωτικής κάρτας και τον αριθμό και την ημερομηνία λήξεως της.

Η εταιρεία και το megatexniki.gr, ακολουθώντας απαρέγκλιτα τις αρχές της προστασίας των προσωπικών δεδομένων που προβλέπονται από τους σχετικούς νόμους και διεθνείς συμβάσεις δεν πρόκειται να προβούν σε οποιαδήποτε αθέμιτη και χωρίς την προηγούμενη έγκρισή σας χρήση. Το megatexniki.gr με κανέναν τρόπο δεν αποκαλύπτει, δημοσιοποιεί, πωλεί, ανταλλάσσει τα προσωπικά στοιχεία και τις πληροφορίες που μας εμπιστεύεστε. Εξαιρετικά μπορεί να δημοσιοποιηθούν προσωπικά σας στοιχεία από την εταιρεία, τηρουμένης πάντα της προβλεπόμενης από το νόμο διαδικασίας όταν τούτο επιβάλλεται από Δημόσια Αρχή, δικαστήριο κλπ.

 

Ασφάλεια Συναλλαγών

To megatexniki.gr δεν φέρει καμία ευθύνη ως προς τις συναλλαγές με πιστωτική κάρτα, καθώς το θέμα ΑΣΦΑΛΕΙΑ περνάει αποκλειστικά στην τράπεζα μέσω του WEB-API όπου και ισχύουν οι δικοί της όροι χρήσης.

Όσον αφορά τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες που πωλούνται από τo megatexniki.gr, η τιμή που χρεώνεται στον πελάτη είναι η ισχύουσα κατά την στιγμή της παραγγελίας. Αυξομείωση αυτής της τιμής σε ύστερο χρόνο επ' ουδενί δεν επηρεάζει την τιμή του προϊόντος η της υπηρεσίας με την οποία θα χρεωθεί ο πελάτης.

 

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Α. Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό:

Στείλτε μας την απόδειξη κατάθεσης με fax ή email για την συντομότερη εξυπηρέτηση σας.

 

 • Eurobank : 0026.0103.48.0200750228
 • Αγροτική Τράπεζα (ΑΤΕ Bank) : 005 01 023590 13

 

Για επιβεβαίωση το όνομα δικαιούχου στους αναγραφόμενους τραπεζικούς λογαριασμούς είναι: ΚΑΡΤΣΑΚΑΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ


Β. Με τηλεφωνική χρέωση της πιστωτικής σας κάρτας

Μετά την καταχώρηση της παραγγελίας θα επικοινωνήσουμε μαζί σας, για να μας κοινοποιήσετε τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας. Θα πρέπει για την ολοκλήρωση της συναλλαγής σας να αποστείλετε με fax ή email την φωτοτυπία της ταυτότητα σας και της πιστωτικής σας κάρτας. Εμείς σε συνεργασία με την αρμόδια τράπεζα και με απόλυτη ασφάλεια πραγματοποιούμε τη συναλλαγή για λογαριασμό σας.

 

Γ. Με χρέωση της πιστωτικής σας κάρτας.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα της MEGAΤΕΧΝΙΚΗ δέχεται τις περισσότερες πιστωτικές ή χρεωστικές κάρτες. Οι συναλλαγές σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα προστατεύονται από ανώτατα συστήματα online ασφαλείας (SSL) τα οποία εγγυώνται ένα ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών.

Για τις αγορές με την πιστωτική σας κάρτα ακολουθήσετε τις οδηγίες που υπάρχουν στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Θα σας ζητηθεί να συμπληρώστε τη φόρμα παραγγελίας και τον αριθμό και την ημερομηνία λήξης της πιστωτικής σας κάρτας. Στην περίπτωση που επιλέξετε να πληρώσετε με πιστωτική κάρτα θα πρέπει να είστε παρών κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας έχοντας μαζί σας την πιστωτική σας κάρτα και την ταυτότητά σας. Σε αυτή την περίπτωση (δηλ. πληρωμή μέσω πιστωτικής κάρτας) δεν επιτρέπεται η παραλαβή της παραγγελίας από τρίτο πρόσωπο.

Αν επιλέξετε εξόφληση με άτοκες ή έντοκες δόσεις θα πρέπει να έχετε υπόψη σας ότι οι παρακάτω πιστωτικές κάρτες δεν εξυπηρετούνται:

 

 • American Express
 • Diners
 • Εθνική Τράπεζα

 

Η εταιρεία μας δεν αποθηκεύει ή καταχωρεί στο σύστημά της αριθμούς πιστωτικών καρτών ή οποιοδήποτε άλλο ευαίσθητο στοιχείο της κάρτα σας.

 

Δ. Πληρωμή με την παραλαβή της παραγγελίας στο χώρο σας (αντικαταβολή):

Πληρώστε στον μεταφορέα ή στον υπάλληλο της εταιρίας μας, με την παράδοση της παραγγελίας σας στο χώρο σας. Ισχύει για παραδόσεις εντός Αττικής και είναι ΔΩΡΕΑΝ.

Για παραδόσεις εκτός Αττικής παρακαλώ επικοινωνήστε με το κεντρικό μας κατάστημα στο +30 210 77 80 555

 

Ε. Παραλαβή και πληρωμή της παραγγελίας σας από το κατάστημά μας:

Κάντε την παραγγελία σας από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα και παραλάβετε τα προϊόντα σας την επόμενη μέρα από το κατάστημά μας.

Σημειώστε ότι ...

Σας δίνεται η δυνατότητα να διαλέξετε αν η πληρωμή σας θα γίνει με απόδειξη λιανικής πώλησης ή με τιμολόγιο. Τιμολόγιο εκδίδεται σε εταιρίες και ελεύθερους επαγγελματίες εφόσον συμπληρώσουν κατά την παραγγελία τους τα εξής στοιχεία: Επωνυμία εταιρίας, Α.Φ.Μ., Δ.Ο.Υ. και επάγγελμα για τους ελεύθερους επαγγελματίες.

 

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Ημερομηνίες και ώρες παράδοσης

Ισχύουν οι ώρες παράδοσης 09:00 – 17:00 για μεταφορά και παράδοση με δικό μας όχημα διαφορετικά ισχύει το ωράριο της εκάστοτε Μεταφορικής Εταιρίας.

 

Παραλαβή προϊόντων

Κάντε την παραγγελία σας και η MEGAΤΕΧΝΙΚΗ εγγυάται πως τα προϊόντα θα αποσταλούν από εμάς εντός 1-3 εργάσιμων ημερών.

 

Έξοδα Αποστολής / παράδοση

Για παραγγελίες εντός Αττικής τα μεταφορικά έξοδα είναι δωρεάν για παράδοση με δικό μας όχημα.

Για παραγγελίες εκτός Αττικής το κόστος διαμορφώνεται από τον όγκο ή/και το βάρος των προϊόντων.

 

 • Για την περιοχή της Αττικής
  • Μεταφορά με δικό μας μεταφορικό μέσον δωρεάν ανεξαρτήτου βάρους και όγκου.
  • Αποστολή με εταιρεία ταχυμεταφοράς ( πχ. Πόρτα-Πόρτα).
  • Με συμβατική μεταφορική εταιρεία , όταν η παραγγελία σας αφορά ογκώδη ή βαριά εμπορεύματα ( π.χ. κλιματιστικό μηχ/μα κ.α.). Όταν η αποστολή γίνεται με συμβατική μεταφορική εταιρεία δεν ισχύει η πληρωμή με αντικαταβολή.
  • Υπάρχει βέβαια και η δυνατότητα να παραλάβετε τα εμπορεύματα από το κατάστημά μας κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας

 

 • Για περιοχές εκτός Αττικής
  • Αποστολή με εταιρεία ταχυμεταφοράς ( πχ. Πόρτα-Πόρτα).
  • Αποστολή με τα ΕΛΤΑ για απομακρυσμένες περιοχές όπου δεν υπάρχουν σταθμοί ταχυμεταφοράς.
  • Αποστολή με συμβατική μεταφορική εταιρεία. Αυτός ο τρόπος αφορά ογκώδη ή βαριά εμπορεύματα που δεν είναι δυνατόν ή συμφέρον να μεταφερθούν με courier. Με τον τρόπο αυτό δεν ισχύει η πληρωμή με αντικαταβολή. Η αποστολή της παραγγελία σας θα συνοδεύεται από το παραστατικό πώλησης που θα πρέπει να υπογράψετε για να βεβαιωθεί η παράδοσή της.

 

Παρακάτω παραθέτουμε τους όρους συναλλαγής που αναγράφονται στο παραστατικό που θα παραλάβετε, ώστε να έχετε ξεκάθαρη εικόνα της συναλλαγής σας με το ηλεκτρονικό μας κατάστημα.


 • Τα εμπορεύματα μεταφέρονται για λογαριασμό και με ευθύνη του αγοραστή.
 • Καμία εξόφληση παραστατικού με πίστωση δεν αναγνωρίζεται χωρίς εξοφλητική απόδειξη της επιχείρησης.
 • Τα εμπορεύματα παραμένουν στην πλήρη κυριότητα του πωλητή μέχρι την πλήρη εξόφλησή τους.

 

ΠΡΟΪΟΝΤΑ / ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ

Τιμές των πωλούμενων προϊόντων:

Στις τιμές που αναγράφονται στους σχετικούς καταλόγους δίπλα από κάθε προϊόν περιλαμβάνεται το ΦΠΑ (23%). Οι τιμές αυτές αφορούν τις ποσότητες οι οποίες είναι διαθέσιμες στην αποθήκη μας, ενώ το megatexniki.gr επιφυλάσσεται του δικαιώματός του να αναπροσαρμόζει τις τιμές.

 

Εγγύηση Προϊόντων.

Τα προϊόντα έχουν εγγύηση καλής ποιότητας και λειτουργίας από τους κατασκευαστές τους και πληρούν όλες τις προδιαγραφές ασφαλείας και τα πρωτόκολλα ποιότητας που απαιτούνται.

Εάν παρόλα αυτά κάποιο είδος λόγω αστοχίας υλικού παρουσιάσει κάποιο πρόβλημα έχετε την δυνατότητα αντικατάστασης του με την εγγύηση που θα βρείτε στην συσκευασία ή με την απόδειξη/τιμολόγιο αγοράς.

Τα έξοδα μεταφοράς για την αντικατάσταση του προϊόντος βαρύνουν την megatexniki.gr.

 

Εκτέλεση Παραγγελίας

Όταν η παραγγελία σας αφορά παραγγελία εντός Νομού Αττικής θα επικοινωνήσουμε μαζί σας τηλεφωνικά για την ώρα παράδοσης με τα ιδιόκτητα οχήματά μας ή για την μεταφορική Εταιρεία της αρεσκείας σας με την οποία θα εκτελεστεί η παραγγελία.

 

Επιστροφές Προϊόντων:

ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΕΚΤΕΣ

 

Ακύρωση Παραγγελίας

Για να ακυρώσετε μια παραγγελία σας μπορείτε εντός 24 ωρών από την εντολή σας να επικοινωνήσετε στο 210 77 80 555 ή να στείλετε ένα e-mail στο info[at]megatexniki.gr.

Η εταιρία MEGATEXNIKH έχει δικαίωμα να ακυρώσει την παραγγελία του πελάτη και να διαθέσει τα προϊόντα της προς πώληση, στην περίπτωση που ο πελάτης ενώ έχει δηλώσει "Παραλαβή από το κατάστημα" δεν έχει έρθει να παραλάβει την παραγγελία του εντός (7) επτά ημερών από την ειδοποίησή του.

 

ΔΙΑΦΟΡΑ:

Διαθεσιμότητα

Για όλα τα προϊόντα που περιέχονται στους καταλόγους του megatexniki.gr υπάρχουν σαφείς ενδείξεις για την διαθεσιμότητα της αποθήκης μας. Έτσι θα μπορείτε πολύ εύκολα να διαπιστώσετε πριν κάνετε την παραγγελία σας ποια από τα προϊόντα μας είναι άμεσα διαθέσιμα στις αποθήκες μας και σε ποια προϊόντα αναμένουμε παραλαβή από τους προμηθευτές μας.

Σε κάθε περίπτωση πρέπει να γίνει σαφές ότι ο ανωτέρω χρόνος παράδοσης της παραγγελίας σας εξαρτάται και από τη διαθεσιμότητα των προϊόντων που υπάρχει στις αποθήκες μας.

 

Ανωτέρα βία

Αν για λόγους ανωτέρας βίας (π.χ. κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες κλπ) δεν είναι δυνατό να σας παραδώσουμε τα προϊόντα εντός του προκαθορισμένου χρόνου θα σας ενημερώσουμε μέσω e-mail, προκειμένου να μας δηλώσετε αν επιθυμείτε, υπ' αυτές τις συνθήκες, την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.

 

Δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας

Αυτός ο ιστοχώρος αποτελεί την επίσημη ιστοσελίδα και το επίσημο ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρίας MEGATEXNIKH.

Όλο το περιεχόμενο του, συμπεριλαμβανομένων εικόνων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδίων, κειμένων, παρεχόμενων υπηρεσιών και προϊόντων αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της MEGATEXNIKH και προστατεύονται από τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού και του ευρωπαϊκού δικαίου καθώς και από διεθνείς συμβάσεις.

Απαγορεύεται οποιαδήποτε αντιγραφή, εγγραφή, αναπαραγωγή, διανομή, μεταφορά, μεταποίηση του περιεχομένου. Τυχόν αναπαραγωγή, επανέκδοση, φόρτωση, ανακοίνωση, διάδοση ή μετάδοση ή οποιαδήποτε άλλη χρήση του περιεχομένου με οποιοδήποτε τρόπο ή μέσο για εμπορικούς ή άλλους σκοπούς επιτρέπεται μόνο κατόπιν προηγούμενης γραπτής άδειας της MEGATEXNIKH, νόμιμου δικαιούχου των ανωτέρω πνευματικών δικαιωμάτων. Τα λογότυπα των εταιριών, καθώς και τα λογότυπα της MEGATEXNIKH είναι αποκλειστικά σήματα και διακριτικά γνωρίσματα και προστατεύονται από τους ελληνικούς, κοινοτικούς και διεθνείς νόμους περί εμπορικών σημάτων και βιομηχανικής και πνευματικής ιδιοκτησίας. Η άδεια και τα δικαιώματα χρήσης τους παραμένουν στις εταιρίες.

cc-eurobank

call-us-free

no-credit-card

ask-for-it

Copyright © 2012 megatexniki.gr | Powered by iWeb
 x 
Το καλάθι σας είναι άδειο.
Εγγραφή Χρήστη